Close x

Children's Food

Autor: Smith, G.

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780751402742

720,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The purpose of this book is to serve as essential reading for those innovating and marketing food products for children as well as those determined to better understand the children's marketplace in order to ensure that it is administered in a manner consistent with the long-term aspirations of society.

Mai multe informatii
Autor Smith, G.
Editura Chapman and Hall
Dimensiuni 236 x 164 x 26
Data Publicarii 31/07/1997
Editie 1997 ed.
Format Cartonata
Numar pagini 258
Descriere RO Scopul acestei carti este de a servi drept lectura esentiala pentru inovarea si comercializarea produselor alimentare pentru copii, precum si pentru cei hotarati sa inteleaga mai bine piata copiilor, pentru a se asigura ca este administrata intr-un mod care sa fie in concordanta cu aspiratiile pe termen lung ale societate.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scopul acestei carti este de a servi drept lectura esentiala pentru inovarea si comercializarea produselor alimentare pentru copii, precum si pentru cei hotarati sa inteleaga mai bine piata copiilor, pentru a se asigura ca este administrata intr-un mod care sa fie in concordanta cu aspiratiile pe termen lung ale societate.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Children's Food
Rating-ul dumneavoastra