Close x

Clarissa, or the History of A Young Lady


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780140432152

Pret standard 150,99 RON
(-17%)

Pret special 125,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Pressured by her unscrupulous family to marry a wealthy man she detests, the young Clarissa Harlowe is tricked into fleeing with the witty and debonair Robert Lovelace and places herself under his protection. Lovelace, however, proves himself to be an untrustworthy rake whose vague promises of marriage are accompanied by unwelcome sexual advances.

Mai multe informatii
Autor Richardson, Samuel
Editura Penguin Books Ltd
Dimensiuni 234 x 146 x 58
Data Publicarii 29/08/1985
Format Necartonata
Numar pagini 1536
Descriere RO Presata de familia ei lipsita de scrupule pentru a se casatori cu un barbat bogat pe care-l detesta, tanara Clarissa Harlowe este pacalita sa fuga cu duhovnicul si debonatul Robert Lovelace si se plaseaza sub protectia sa. Cu toate acestea, Lovelace se dovedeste a fi un rake neincredere ale carui vagi promisiuni de casatorie sunt insotite de avansuri sexuale nedorite.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Presata de familia ei lipsita de scrupule pentru a se casatori cu un barbat bogat pe care-l detesta, tanara Clarissa Harlowe este pacalita sa fuga cu duhovnicul si debonatul Robert Lovelace si se plaseaza sub protectia sa. Cu toate acestea, Lovelace se dovedeste a fi un rake neincredere ale carui vagi promisiuni de casatorie sunt insotite de avansuri sexuale nedorite.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clarissa, or the History of A Young Lady
Rating-ul dumneavoastra