Close x

Coaching Winning Sales Teams


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 22/04/2020)

SKU:
9781789734881

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Through extensive research into elite coaches in the world of business and sports, this book investigates the mindset, skills and behaviours required to be a top sales coach and provides a range of practical models, tools and techniques for sales leaders and professionals to use.

Mai multe informatii
Autor Chapman, Tim / Pickford, Lynn / Smith, Tony
Editura Emerald Publishing Limited
Dimensiuni 229 x 152
Data Publicarii 22/04/2020
Format Cartonata
Numar pagini 248
Descriere RO Prin cercetari aprofundate asupra antrenorilor de elita din lumea afacerilor si sportului, aceasta carte investigheaza mentalitatea, abilitatile si comportamentele necesare pentru a fi un antrenor de vanzari de top si ofera o serie de modele practice, instrumente si tehnici pentru liderii de vanzari si profesionisti.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prin cercetari aprofundate asupra antrenorilor de elita din lumea afacerilor si sportului, aceasta carte investigheaza mentalitatea, abilitatile si comportamentele necesare pentru a fi un antrenor de vanzari de top si ofera o serie de modele practice, instrumente si tehnici pentru liderii de vanzari si profesionisti.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Coaching Winning Sales Teams
Rating-ul dumneavoastra