Collapse


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 22/07/2020)
SKU:
9780955308758

96.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Colapsul I este o colectie de lucrari fara precedent realizata de practicieni de frunte in diverse domenii de cercetare. Conceput ca o miscelenie meticulos compilata si compendioasa, un grimoire sau manual de instructiuni fara referent, ca un carnaval delirant al sobrietatii, Collapse isi opereaza razboiul impotriva bunului simt nu prin fuga romantica, ci prin nebunia formala secretata in adancurile rationalului (ÔÇ× rational nu este rezonabil "). Colapsul isi propune sa forteze conjunctii neprevazute, corespondente singulare si fertilizari incrucisate nenaturale; pentru a diagrama regiuni abstracte inca nedenumite. Primul volum al Colapsului investigheaza natura si utilizarile filozofice ale numarului prin interviuri cu filosofi oameni de stiinta si matematicieni, eseuri despre matematica intensitatii, terorismului, teoria oculta si a informatiei si lucrari grafice de multiplicitate.