Close x

Commercial Pilot's Licence


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781847974266

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Many embarking on, or considering commercial pilot's training have very little idea of what will be required of them, especially with regards to flying training. The Commercial Pilot's Licence aims to dispel some common misconceptions and  convey  in an easy and user-friendly way what you need to know to get a JAA CPL and become a better pilot. Much of the literature available to CPL students discusses what you will have to fly but not how to fly it. This book, by contrast, offers real practical advice on the lesson content and how to fly the maneuvers.

Topics covered include:- Things to consider before you start- The CPL syllabus sections.- What happens during the test.- After the test.

Mai multe informatii
Autor Christian-Phillips, Anneli
Editura The Crowood Press Ltd
Dimensiuni 235 x 160 x 7
Data Publicarii 22/04/2013
Format Necartonata
Numar pagini 112
Descriere RO Multi care se angajeaza sau se gandesc la formarea de piloti comerciali au foarte putina idee despre ceea ce li se va cere, mai ales in ceea ce priveste antrenamentul de zbor. Licenta de pilot comercial isi propune sa risipeasca unele conceptii gresite obisnuite si sa transmita intr-un mod usor si usor de utilizat ceea ce trebuie sa stiti pentru a obtine un CPL JAA si pentru a deveni un pilot mai bun. O mare parte din literatura disponibila studentilor CPL discuta despre ce va trebui sa zburati, dar nu despre cum sa o zburati. In schimb, aceasta carte ofera sfaturi practice reale cu privire la continutul lectiei si la modul de zbor cu manevrele. Temele abordate includ: - Lucruri de luat in considerare inainte de a incepe - Sectiunile din programa CPL - Ce se intampla in timpul testului - Dupa test.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Multi care se angajeaza sau se gandesc la formarea de piloti comerciali au foarte putina idee despre ceea ce li se va cere, mai ales in ceea ce priveste antrenamentul de zbor. Licenta de pilot comercial isi propune sa risipeasca unele conceptii gresite obisnuite si sa transmita intr-un mod usor si usor de utilizat ceea ce trebuie sa stiti pentru a obtine un CPL JAA si pentru a deveni un pilot mai bun. O mare parte din literatura disponibila studentilor CPL discuta despre ce va trebui sa zburati, dar nu despre cum sa o zburati. In schimb, aceasta carte ofera sfaturi practice reale cu privire la continutul lectiei si la modul de zbor cu manevrele. Temele abordate includ: - Lucruri de luat in considerare inainte de a incepe - Sectiunile din programa CPL - Ce se intampla in timpul testului - Dupa test.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Commercial Pilot's Licence
Rating-ul dumneavoastra