Close x

Connecting the Dots


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789766379957

171,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Demonstrates the need to reframe policy and practice across the Caribbean to harness the potential of an ageing population as a new human capital resource. Connecting the Dots provides a new perspective on ageing and the economic growth potential to be realised from harnessing and tapping into the "ageing dividend".

Mai multe informatii
Autor Mohammed, Patricia
Editura Ian Randle Publishers,Jamaica
Data Publicarii 30/09/2020
Format Necartonata
Numar pagini 300
Descriere RO Demonstra necesitatea de a reformula politica si practicile din Caraibe pentru a valorifica potentialul imbatranirii populatiei ca o noua resursa de capital uman. Conectarea punctelor ofera o noua perspectiva asupra imbatranirii si a potentialului de crestere economica care trebuie realizat din exploatarea si exploatarea „dividendului imbatranit”.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Demonstra necesitatea de a reformula politica si practicile din Caraibe pentru a valorifica potentialul imbatranirii populatiei ca o noua resursa de capital uman. Conectarea punctelor ofera o noua perspectiva asupra imbatranirii si a potentialului de crestere economica care trebuie realizat din exploatarea si exploatarea „dividendului imbatranit”.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Connecting the Dots
Rating-ul dumneavoastra