Close x

Cosmos

Autor: Sagan, Carl

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780349107035

Pret standard 77,99 RON
(-17%)

Pret special 64,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The origins of matter, suns and worlds The story of fifteen billion years of cosmic evolution transforming matter and life into consciousness, of how science and civilisation grew up together, and of the forces and individuals who helped shape modern science. A story told with Carl Sagan's remarkable ability to make scientific ideas both comprehensible and exciting.

Mai multe informatii
Autor Sagan, Carl
Editura Little, Brown Book Group
Dimensiuni 194 x 128 x 27
Data Publicarii 11/08/1983
Format Necartonata
Numar pagini 416
Descriere RO Originile materiei, soarilor si lumilor Povestea a cincisprezece miliarde de ani de evolutie cosmica transformand materia si viata in constiinta, despre modul in care stiinta si civilizatia au crescut impreuna si despre fortele si indivizii care au ajutat la modelarea stiintei moderne. O poveste povestita cu remarcabila capacitate a lui Carl Sagan de a face ideile stiintifice atat inteligibile, cat si incitante.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Originile materiei, soarilor si lumilor Povestea a cincisprezece miliarde de ani de evolutie cosmica transformand materia si viata in constiinta, despre modul in care stiinta si civilizatia au crescut impreuna si despre fortele si indivizii care au ajutat la modelarea stiintei moderne. O poveste povestita cu remarcabila capacitate a lui Carl Sagan de a face ideile stiintifice atat inteligibile, cat si incitante.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cosmos
Rating-ul dumneavoastra