Close x

Counselling and the Life Course


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780761962403

198,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Introduces counselors to the concept of the life course as a multidimensional and multidisciplinary framework for thinking about clients' lives within and beyond the counseling setting. This book shows how the concept of the life course can be used as a framework for considering the commonalities between different life stages.

Mai multe informatii
Autor Sugarman, Leonie
Editura SAGE Publications Inc
Dimensiuni 197 x 129 x 5
Data Publicarii 24/02/2004
Format Necartonata
Numar pagini 144
Descriere RO Prezinta consilierilor conceptul cursului vietii ca un cadru multidimensional si multidisciplinar pentru gandirea la viata clientilor in cadrul si dincolo de cadrul consilierii. Aceasta carte arata cum conceptul cursului vietii poate fi folosit ca cadru pentru luarea in considerare a punctelor comune intre diferitele etape ale vietii.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta consilierilor conceptul cursului vietii ca un cadru multidimensional si multidisciplinar pentru gandirea la viata clientilor in cadrul si dincolo de cadrul consilierii. Aceasta carte arata cum conceptul cursului vietii poate fi folosit ca cadru pentru luarea in considerare a punctelor comune intre diferitele etape ale vietii.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Counselling and the Life Course
Rating-ul dumneavoastra