Close x

Craft-a-Doodle

Autor: Doh, Jenny

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781454704225

108,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Using a simple doodle as a starting point, this title offers inventive prompts designed to fuel the imagination. It features 75 exercises that motivate crafters to pick up a pencil, brush, or marker and explore their artistic voice with projects ranging from quick "try it" ideas using shapes and patterns to doodled portraits and contour drawings.

Mai multe informatii
Autor Doh, Jenny
Editura Lark Books,U.S.
Dimensiuni 254 x 216 x 10
Data Publicarii 06/08/2013
Format Necartonata
Numar pagini 144
Descriere RO Folosind un simplu doodle ca punct de plecare, acest titlu ofera solicitari inventive concepute pentru a alimenta imaginatia. Dispune de 75 de exercitii care ii motiveaza pe mestesugari sa ridice un creion, o pensula sau un marcator si sa-si exploreze vocea artistica cu proiecte care variaza de la idei rapide de „incercare”, folosind forme si modele, pana la portrete doodle si desene de contur.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Folosind un simplu doodle ca punct de plecare, acest titlu ofera solicitari inventive concepute pentru a alimenta imaginatia. Dispune de 75 de exercitii care ii motiveaza pe mestesugari sa ridice un creion, o pensula sau un marcator si sa-si exploreze vocea artistica cu proiecte care variaza de la idei rapide de „incercare”, folosind forme si modele, pana la portrete doodle si desene de contur.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Craft-a-Doodle
Rating-ul dumneavoastra