Creating and Managing Expansive Learning Environments


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 01/01/2020)
SKU:
9780415662390

150.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte aplica conceptul din ce in ce mai influent al lui Fuller si Unwin de medii de invatare expansive si restrictive la o serie de setari implicate in educatie si formare, inclusiv la locurile de munca si institutiile de invatamant care ofera invatamant secundar superior, tertiar si superior. Functiile „Invatare extinsa” includ oportunitatea cursantilor de a se angaja cu mai multe comunitati de practica; dobandi o experienta larga in intreaga organizatie; urmari calificari bazate pe cunostinte, precum si pe competente; sa invete atat la locul de munca, cat si la -muncii; au un statut recunoscut ca student; si au acces la progresul in cariera si la roluri extinse la locul de munca. Un mediu de invatare expansiv dezvolta o gama larga de „abilitati cheie”, incurajand cursantii sa treaca granitele si sa experimenteze diferite contexte legate de munca. continua o calatorie liniara de la „nou-venit” la competent sau chiar „expert”, progresul lor depinzand de masura in care participarea lor este facilitata de „experti”.