Close x

Creating Engineering Design Challenges

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/03/2020)

SKU:
9781681406985

252,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
If you've ever wished for advice you can trust on how to make science and math more relevant to your middle or high school students, Creating Engineering Design Challenges is the book for you. At its core are 13 units grounded in challenge-based learning and the engineering design process.

Mai multe informatii
Editura National Science Teachers Association
Data Publicarii 30/03/2020
Format Necartonata
Numar pagini 310
Descriere RO Daca v-ati dorit vreodata sfaturi in care puteti avea incredere in cum sa faceti stiinta si matematica mai relevante pentru elevii dvs. de gimnaziu sau liceu, Crearea provocarilor de proiectare inginereasca este cartea pentru dvs. In centrul sau sunt 13 unitati bazate pe invatarea bazata pe provocari si procesul de proiectare inginereasca.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Daca v-ati dorit vreodata sfaturi in care puteti avea incredere in cum sa faceti stiinta si matematica mai relevante pentru elevii dvs. de gimnaziu sau liceu, Crearea provocarilor de proiectare inginereasca este cartea pentru dvs. In centrul sau sunt 13 unitati bazate pe invatarea bazata pe provocari si procesul de proiectare inginereasca.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Creating Engineering Design Challenges
Rating-ul dumneavoastra