Close x

Creating the Perfect Patio

Autor: Clifton, Joan

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781780190242

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This practical book offers creative but achievable ideas for your patio space. Six chapters on favourite styles each offer advice on approaches for flooring, walls and screens, plants and containers, structures and furniture, ornament and water features, and lighting.

Mai multe informatii
Autor Clifton, Joan
Editura Anness Publishing
Dimensiuni 232 x 295 x 11
Data Publicarii 11/07/2011
Format Necartonata
Numar pagini 160
Descriere RO Aceasta carte practica ofera idei creative, dar realizabile pentru spatiul tau de pe terasa. Sase capitole despre stilurile preferate ofera fiecare sfaturi despre abordari pentru pardoseli, pereti si ecrane, plante si containere, structuri si mobilier, elemente ornamentale si de apa si iluminat.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte practica ofera idei creative, dar realizabile pentru spatiul tau de pe terasa. Sase capitole despre stilurile preferate ofera fiecare sfaturi despre abordari pentru pardoseli, pereti si ecrane, plante si containere, structuri si mobilier, elemente ornamentale si de apa si iluminat.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Creating the Perfect Patio
Rating-ul dumneavoastra