Close x

Curious Case of Benjamin Button


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780141190198

Pret standard 47,99 RON
(-42%)

Pret special 27,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Full grown with a long, smoke-coloured beard, requiring the services of a cane and fonder of cigars than warm milk, Benjamin Button is a very curious baby indeed. And, as Benjamin becomes increasingly youthful with the passing years, his family wonders why he persists in the embarrassing folly of living in reverse.

Mai multe informatii
Autor Scott Fitzgerald, F
Editura Penguin Books Ltd
Dimensiuni 197 x 129 x 13
Data Publicarii 24/11/2008
Format Necartonata
Numar pagini 208
Descriere RO Complet crescut cu o barba lunga, de culoare fum, care necesita serviciile unei trestii si mai indragite de trabucuri decat laptele cald, Benjamin Button este un bebelus foarte curios. Si, pe masura ce Benjamin devine din ce in ce mai tanar odata cu trecerea anilor, familia sa se intreaba de ce persista in nebunia jenanta de a trai invers.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Complet crescut cu o barba lunga, de culoare fum, care necesita serviciile unei trestii si mai indragite de trabucuri decat laptele cald, Benjamin Button este un bebelus foarte curios. Si, pe masura ce Benjamin devine din ce in ce mai tanar odata cu trecerea anilor, familia sa se intreaba de ce persista in nebunia jenanta de a trai invers.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Curious Case of Benjamin Button
Rating-ul dumneavoastra