Dairy-Free Delicious


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 26/07/2024)
SKU:
9781581573510

105.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Produsele lactate pe baza de animale pot fi greu de digerat si multi oameni apeleaza la alternative pe baza de plante, cum ar fi laptele de migdale, laptele de cocos si orezul, pentru a oferi textura cremoasa delicioasa preparatelor preferate. Katy Salter, care lucra pentru o revista de alimente cand a descoperit ca este intoleranta la lactoza, a dezvoltat peste 100 de retete irezistibile, pline de aroma - toate fara lactate - care au un gust la fel de bun pe cat suna. ÔÇ×ChickenSeafood ChowderSpaghetti CarbonaraIce Cream Bananas Foster Pe langa retete, Salter ofera sfaturi directe despre obtinerea de calciu suficient, invatarea modului de citire a etichetelor alimentelor si intelegerea modului in care functioneaza diferitele alternative fara lactate pentru gatit.