Close x

Dark Encounters


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781846974083

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
First published in 1963 by Harvill Press, Dark Encounters is an elegantly spine-tingling collection of ghost stories set in the brooding landscape of Scotland and often referring to real people, places and objects.

From a demonic book that brings its readers to an early death to the murderous spectre of a feudal baron, these tales are a welcome addition to the long and distinguished canon of Scottish ghost stories.

For those who seek the unnerving and the inexplicable, Dark Encounters is guaranteed to raise the hairs on the back of your neck.

Mai multe informatii
Autor Croft Dickinson, William, CBE
Editura Birlinn General
Dimensiuni 200 x 135 x 23
Data Publicarii 31/10/2017
Format Cartonata
Numar pagini 224
Descriere RO Publicata pentru prima data in 1963 de Harvill Press, Dark Encounters este o colectie eleganta de povesti de fantome, situata in peisajul ingrozitor al Scotiei si care se refera adesea la oameni, locuri si obiecte reale. Dintr-o carte demonica care ii aduce pe cititori la o moarte timpurie pentru spectrul ucigas al unui baron feudal, aceste povesti sunt o adaugare binevenita la lungul si distinsul canon al povestilor scotiene de fantome. Pentru cei care cauta neplacutul si inexplicabilul, Intalnirile intunecate este garantat sa va ridice firele de par pe ceafa .
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Publicata pentru prima data in 1963 de Harvill Press, Dark Encounters este o colectie eleganta de povesti de fantome, situata in peisajul ingrozitor al Scotiei si care se refera adesea la oameni, locuri si obiecte reale. Dintr-o carte demonica care ii aduce pe cititori la o moarte timpurie pentru spectrul ucigas al unui baron feudal, aceste povesti sunt o adaugare binevenita la lungul si distinsul canon al povestilor scotiene de fantome. Pentru cei care cauta neplacutul si inexplicabilul, Intalnirile intunecate este garantat sa va ridice firele de par pe ceafa .
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dark Encounters
Rating-ul dumneavoastra