Close x

Deathstroke Vol. 1 The Professional (Rebirth)


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781401268237

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Deathstroke may be one of the most hardened anti-heroes in the DC Universe. Confronted by his own troubled past and challenged to reinvent himself before he loses everything and everyone in his life, Slade Wilson, a k a Deathstroke, finds himself and those he values most in the crosshairs - stalked by an unseen enemy.

Mai multe informatii
Autor Priest, Christopher
Editura DC Comics
Dimensiuni 259 x 169 x 7
Data Publicarii 14/03/2017
Format Necartonata
Numar pagini 144
Descriere RO Deathstroke poate fi unul dintre cei mai impietriti antieroi din Universul DC. Confruntat de propriul sau trecut tulburat si provocat sa se reinventeze inainte de a pierde totul si toata lumea din viata sa, Slade Wilson, alias Deathstroke, se gaseste pe el si pe cei pe care ii pretuieste cel mai mult in cruce - urmarit de un dusman nevazut.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Deathstroke poate fi unul dintre cei mai impietriti antieroi din Universul DC. Confruntat de propriul sau trecut tulburat si provocat sa se reinventeze inainte de a pierde totul si toata lumea din viata sa, Slade Wilson, alias Deathstroke, se gaseste pe el si pe cei pe care ii pretuieste cel mai mult in cruce - urmarit de un dusman nevazut.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Deathstroke Vol. 1 The Professional (Rebirth)
Rating-ul dumneavoastra