Close x

Design Aids of Offshore Structures Under Special Environmental Loads including Fire Resistance


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789811356582

663,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book provides detailed analysis methods and design guidelines for fire resistance, a vital consideration for offshore processing and production platforms. It creates a basis for designing new courses for students of ocean engineering and naval architecture, civil engineering, and applied mechanics at both undergraduate and graduate levels.

Mai multe informatii
Autor Chandrasekaran, Srinivasan / Srivastava, Gaurav
Editura Springer Verlag, Singapore
Dimensiuni 155 x 234 x 17
Data Publicarii 11/02/2019
Format Necartonata
Numar pagini 332
Descriere RO Aceasta carte ofera metode detaliate de analiza si linii directoare de proiectare pentru rezistenta la foc, o consideratie vitala pentru platformele de procesare si productie offshore. Se creeaza o baza pentru proiectarea de noi cursuri pentru studentii de inginerie oceanica si arhitectura navala, inginerie civila si mecanica aplicata atat la nivel de licenta, cat si la nivel de absolvent.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte ofera metode detaliate de analiza si linii directoare de proiectare pentru rezistenta la foc, o consideratie vitala pentru platformele de procesare si productie offshore. Se creeaza o baza pentru proiectarea de noi cursuri pentru studentii de inginerie oceanica si arhitectura navala, inginerie civila si mecanica aplicata atat la nivel de licenta, cat si la nivel de absolvent.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Design Aids of Offshore Structures Under Special Environmental Loads including Fire Resistance
Rating-ul dumneavoastra