Close x

Design and Construction of Phosphorus Removal Structures for Improving Water Quality


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783319586571

603,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The purpose of this book is to introduce the phosphorus (P) removal structure as a new BMP for reducing dissolved P loading to surface waters from non-point source pollution, provide guidance on designing site-specific P removal structures, and provide instruction on use of the design software, "Phrog" (Phosphorus Removal Online Guidance).

Mai multe informatii
Autor Penn, Chad J. / Bowen, James M.
Editura Springer International Publishing AG
Dimensiuni 235 x 155
Data Publicarii 26/07/2017
Format Cartonata
Numar pagini 228
Descriere RO Scopul acestei carti este de a introduce structura de indepartare a fosforului (P) ca un nou BMP pentru reducerea incarcarii dizolvate de P la apele de suprafata din cauza poluarii non-punct, furnizarea de indrumari cu privire la proiectarea structurilor de indepartare a P-ului specifice locului si furnizarea de instructiuni de utilizare a software-ului de proiectare, "Phrog" (Ghid online pentru eliminarea fosforului).
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scopul acestei carti este de a introduce structura de indepartare a fosforului (P) ca un nou BMP pentru reducerea incarcarii dizolvate de P la apele de suprafata din cauza poluarii non-punct, furnizarea de indrumari cu privire la proiectarea structurilor de indepartare a P-ului specifice locului si furnizarea de instructiuni de utilizare a software-ului de proiectare, "Phrog" (Ghid online pentru eliminarea fosforului).
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Design and Construction of Phosphorus Removal Structures for Improving Water Quality
Rating-ul dumneavoastra