Close x

Diagnosing and Managing Hashimoto's Disease

Autor: Sakr, Mahmoud

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781522596554

1.436,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides critical reference material for diagnosing and treating Hashimoto's Disease in a clinical environment. The book features research on a wide range of topics, including spontaneous hypothyroidism, papillary thyroid carcinoma, and differential diagnosis.

Mai multe informatii
Autor Sakr, Mahmoud
Editura IGI Global
Dimensiuni 254 x 178
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 140
Descriere RO Ofera material de referinta critic pentru diagnosticarea si tratarea bolii Hashimoto intr-un mediu clinic. Cartea cuprinde cercetari pe o gama larga de subiecte, inclusiv hipotiroidismul spontan, carcinomul tiroidian papilar si diagnosticul diferential.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera material de referinta critic pentru diagnosticarea si tratarea bolii Hashimoto intr-un mediu clinic. Cartea cuprinde cercetari pe o gama larga de subiecte, inclusiv hipotiroidismul spontan, carcinomul tiroidian papilar si diagnosticul diferential.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Diagnosing and Managing Hashimoto's Disease
Rating-ul dumneavoastra