Diary of Charles Francis Adams, Volume 2


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 26/07/2024)
SKU:
9780674967939

601.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Al treilea si ultimul din dinastia de oameni de stat Adams, Charles Francis Adams a urmat urmele bunicului si tatalui, tinand un jurnal de la tinerete la batranete. Cu doar cateva lacune in primii ani, jurnalul lui Charles Francis Adams se extinde intre 1820 si 1880, oferind o evidenta masiva detaliata si intens personala a vietii scriitorului ca student la Harvard, manager al afacerilor familiei Adams, istoric si biograf, Lider politic liber al solului si congresman republican, ministru al Statelor Unite la Londra in timpul razboiului civil, arbitru al cererilor din Alabama la Tribunalul de la Geneva si tata al unei intregi constelatii de fii supradotati. Jurnalul lui Charles Francis Adams este al doilea care apare in seria Diaries a editiei Belknap Press a lucrarilor Adams.