Close x

Digital Filters Using MATLAB


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030240622

542,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This textbook provides comprehensive coverage for courses in the basics of design and implementation of digital filters. The book assumes only basic knowledge in digital signal processing and covers state-of-the-art methods for digital filter design and provides a simple route for the readers to design their own filters.

Mai multe informatii
Autor Wanhammar, Lars / Saramaki, Tapio
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 254 x 178
Data Publicarii 19/02/2020
Format Cartonata
Numar pagini 798
Descriere RO Acest manual ofera o acoperire cuprinzatoare pentru cursurile de baza in proiectarea si implementarea filtrelor digitale. Cartea isi asuma doar cunostintele de baza in procesarea semnalului digital si acopera metode de ultima generatie pentru proiectarea filtrelor digitale si ofera o cale simpla cititorilor de a-si proiecta propriile filtre.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest manual ofera o acoperire cuprinzatoare pentru cursurile de baza in proiectarea si implementarea filtrelor digitale. Cartea isi asuma doar cunostintele de baza in procesarea semnalului digital si acopera metode de ultima generatie pentru proiectarea filtrelor digitale si ofera o cale simpla cititorilor de a-si proiecta propriile filtre.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Digital Filters Using MATLAB
Rating-ul dumneavoastra