Close x

Dirty Life


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781846273285

Pret standard 53,99 RON
(-24%)

Pret special 40,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
From a writer who traded her single life in the big city to marry a farmer, this is a true story of about falling in love with a man and with a different way to live, complete with runaway piglets and dew-fresh lettuce, sceptical locals and a wedding in a hayloft.

Mai multe informatii
Autor Kimball, Kristin
Editura Granta Books
Dimensiuni 197 x 136 x 18
Data Publicarii 05/01/2012
Format Necartonata
Numar pagini 288
Descriere RO De la o scriitoare care si-a schimbat viata singura in marele oras pentru a se casatori cu un fermier, aceasta este o poveste adevarata despre indragostirea de un barbat si cu un mod diferit de a trai, complet cu purcei fugari si salata proaspata de roua, localnici sceptici si o nunta intr-un fan.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
De la o scriitoare care si-a schimbat viata singura in marele oras pentru a se casatori cu un fermier, aceasta este o poveste adevarata despre indragostirea de un barbat si cu un mod diferit de a trai, complet cu purcei fugari si salata proaspata de roua, localnici sceptici si o nunta intr-un fan.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dirty Life
Rating-ul dumneavoastra