Close x

Doctor Who: Dr. Tenth: Christmas Surprise! (Roger Hargreaves)


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781405934145

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The greatest mash-up in the Whoniverse continues with this Christmas adventure starring the Tenth Doctor and fan-favourite companion, Donna!

Doctor Who meets Roger Hargreaves' Mr Men in this fun and charming Christmas story; a seasonal special to compliment the twelve Dr Men titles in the ongoing series written and illustrated by Adam Hargreaves.

A new keepsake hardback format makes this the perfect Christmas gift for any Doctor Who fan.

Mai multe informatii
Autor Hargreaves, Adam
Editura BBC Children's Books
Dimensiuni 155 x 147 x 9
Data Publicarii 17/10/2017
Format Cartonata
Numar pagini 32
Descriere RO Cea mai mare mash-up din Whoniverse continua cu aceasta aventura de Craciun cu rolul celui de-al zecelea Doctor si insotitoarea preferata de fani, Donna! Doctor Care il intalneste pe Mr Men al lui Roger Hargreaves in aceasta poveste de Craciun distractiva si fermecatoare; o oferta speciala sezoniera pentru a completa cele douasprezece titluri Dr Men din seria in curs, scrisa si ilustrata de Adam Hargreaves. Un nou format hardback cu suvenir face din acesta cadoul de Craciun perfect pentru orice fan al Doctor Who.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cea mai mare mash-up din Whoniverse continua cu aceasta aventura de Craciun cu rolul celui de-al zecelea Doctor si insotitoarea preferata de fani, Donna! Doctor Care il intalneste pe Mr Men al lui Roger Hargreaves in aceasta poveste de Craciun distractiva si fermecatoare; o oferta speciala sezoniera pentru a completa cele douasprezece titluri Dr Men din seria in curs, scrisa si ilustrata de Adam Hargreaves. Un nou format hardback cu suvenir face din acesta cadoul de Craciun perfect pentru orice fan al Doctor Who.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Doctor Who: Dr. Tenth: Christmas Surprise! (Roger Hargreaves)
Rating-ul dumneavoastra