Close x

Duchamp Versus Einstein


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780857668349

29,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Inspired by Marcel Duchamp's archived letters, Duchamp versus Einstein is a science fiction novelette spanning some of the most monumental events of the 20th century, and bringing together two of the most transformative figures of the era in art and science for a surreal chess match that could reshape history.

Mai multe informatii
Autor Hinz, Christopher / Ilfeld, Etan
Editura Watkins Media
Dimensiuni 105 x 174 x 14
Data Publicarii 08/10/2019
Format Necartonata
Numar pagini 100
Descriere RO Inspirat de scrisorile arhivate de Marcel Duchamp, Duchamp versus Einstein este o romaneta de science fiction care acopera unele dintre cele mai monumentale evenimente din secolul al XX-lea si reuneste doua dintre cele mai transformatoare figuri ale epocii in arta si stiinta pentru un meci de sah suprarealist care ar putea remodela istoricul.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Inspirat de scrisorile arhivate de Marcel Duchamp, Duchamp versus Einstein este o romaneta de science fiction care acopera unele dintre cele mai monumentale evenimente din secolul al XX-lea si reuneste doua dintre cele mai transformatoare figuri ale epocii in arta si stiinta pentru un meci de sah suprarealist care ar putea remodela istoricul.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Duchamp Versus Einstein
Rating-ul dumneavoastra