Close x

Education in America


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780520285118

150,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides an introduction to education in the U.S., from its origins to its contemporary manifestations. Focusing on social inequality, the author calls into question Horace Mann's famous proclamation that education is the "great equalizer" and examines how education stratifies students based on socioeconomic background, race, and gender.

Mai multe informatii
Autor Goyette, Kimberly A.
Editura University of California Press
Dimensiuni 152 x 229 x 17
Data Publicarii 16/06/2017
Format Necartonata
Numar pagini 302
Descriere RO Ofera o introducere in educatie in SUA, de la origini pana la manifestarile sale contemporane. Concentrandu-se pe inegalitatea sociala, autorul pune sub semnul intrebarii celebra proclamatie a lui Horace Mann conform careia educatia este „marele egalizator” si examineaza modul in care educatia stratifica elevii pe baza contextului socio-economic, a rasei si a genului.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera o introducere in educatie in SUA, de la origini pana la manifestarile sale contemporane. Concentrandu-se pe inegalitatea sociala, autorul pune sub semnul intrebarii celebra proclamatie a lui Horace Mann conform careia educatia este „marele egalizator” si examineaza modul in care educatia stratifica elevii pe baza contextului socio-economic, a rasei si a genului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Education in America
Rating-ul dumneavoastra