Close x

Encyclopedia of Signaling Molecules

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783319671987

24.149,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The second edition of this encyclopedia presents about 1000 chapters and includes thousands of biologically important signaling molecules and the content is built on the core concepts of their functions along with early findings written by some of the world's foremost experts.

Mai multe informatii
Editura Springer International Publishing AG
Dimensiuni 284 x 383 x 284
Data Publicarii 28/11/2017
Format Cartonata
Numar pagini 6060
Descriere RO A doua editie a acestei enciclopedii prezinta aproximativ 1000 de capitole si include mii de molecule de semnalizare importante din punct de vedere biologic, iar continutul este construit pe conceptele de baza ale functiilor lor, impreuna cu descoperirile timpurii scrise de unii dintre cei mai importanti experti din lume.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
A doua editie a acestei enciclopedii prezinta aproximativ 1000 de capitole si include mii de molecule de semnalizare importante din punct de vedere biologic, iar continutul este construit pe conceptele de baza ale functiilor lor, impreuna cu descoperirile timpurii scrise de unii dintre cei mai importanti experti din lume.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Encyclopedia of Signaling Molecules
Rating-ul dumneavoastra