Close x

Epileptic

Autor: B, David

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780224079204

Pret standard 114,99 RON
(-21%)

Pret special 90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The most acclaimed European graphic novel of the last ten years, Epileptic is David B.'s story of his brother's battle with epilepsy - but it turns into a penetrating and sometimes lacerating self-examination on the author's part, as he delves into his own complex emotions and his family's troubled history, as well as his own youthful fantasy life.

Mai multe informatii
Autor B, David
Editura Vintage Publishing
Dimensiuni 220 x 166 x 27
Data Publicarii 23/03/2006
Format Necartonata
Numar pagini 368
Descriere RO Cel mai aclamat roman grafic european din ultimii zece ani, Epileptic este povestea lui David B. despre batalia fratelui sau cu epilepsie - dar se transforma intr-o auto-examinare patrunzatoare si uneori laceranta din partea autorului, pe masura ce se adanceste in a lui. emotii complexe si istoria tulburata a familiei sale, precum si propria viata fantezista tinereasca.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cel mai aclamat roman grafic european din ultimii zece ani, Epileptic este povestea lui David B. despre batalia fratelui sau cu epilepsie - dar se transforma intr-o auto-examinare patrunzatoare si uneori laceranta din partea autorului, pe masura ce se adanceste in a lui. emotii complexe si istoria tulburata a familiei sale, precum si propria viata fantezista tinereasca.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Epileptic
Rating-ul dumneavoastra