Close x

Everybody Writes

Autor: Handley, Ann

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781118905555

114,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Finally a go-to guide to creating and publishing the kind of content that will make your business thrive. Everybody Writes is a go-to guide to attracting and retaining customers through stellar online communication, because in our content-driven world, every one of us is, in fact, a writer.

Mai multe informatii
Autor Handley, Ann
Editura John Wiley & Sons Inc
Dimensiuni 236 x 164 x 27
Data Publicarii 05/09/2014
Format Cartonata
Numar pagini 320
Descriere RO In cele din urma, un ghid pentru crearea si publicarea tipului de continut care va face afacerea dvs. sa prospere. Everybody Writes este un ghid pentru atragerea si retinerea clientilor prin intermediul comunicarii online stelare, deoarece in lumea noastra bazata pe continut, fiecare dintre noi este, de fapt, un scriitor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
In cele din urma, un ghid pentru crearea si publicarea tipului de continut care va face afacerea dvs. sa prospere. Everybody Writes este un ghid pentru atragerea si retinerea clientilor prin intermediul comunicarii online stelare, deoarece in lumea noastra bazata pe continut, fiecare dintre noi este, de fapt, un scriitor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Everybody Writes
Rating-ul dumneavoastra