Close x

Evolution of the Post-Bureaucratic Organization

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781522519836

973,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This volume is a pivotal source of research containing integrated and consistent theoretical frameworks on post-bureaucratic organisations, multidisciplinary perspectives, and provides case studies related to the critical aspects of the emergence of post-bureaucratic organisations. It features extensive coverage across a range of relevant perspectives and topics.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 197 x 134 x 7
Data Publicarii 30/04/2017
Format Cartonata
Numar pagini 300
Descriere RO Acest volum este o sursa esentiala de cercetare care contine cadre teoretice integrate si consistente asupra organizatiilor post-birocratice, perspective multidisciplinare si ofera studii de caz legate de aspectele critice ale aparitiei organizatiilor post-birocratice. Acesta ofera o acoperire extinsa intr-o serie de perspective si subiecte relevante.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest volum este o sursa esentiala de cercetare care contine cadre teoretice integrate si consistente asupra organizatiilor post-birocratice, perspective multidisciplinare si ofera studii de caz legate de aspectele critice ale aparitiei organizatiilor post-birocratice. Acesta ofera o acoperire extinsa intr-o serie de perspective si subiecte relevante.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Evolution of the Post-Bureaucratic Organization
Rating-ul dumneavoastra