Close x

Fairy Tail 32

Autor: Mashima, Hiro

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781612624099

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
AN OLD RIVALRY REKINDLED

The Grand Magic Games finally begin, but the member of Fairy Tail's team are shocked to find themselves facing off against their old nemesis Raven Tail! They may no longer be a “dark guild,” but as the first round begins Erza's sure there's still something sinister going on. Of course, they'll never know what that might be unless Fairy Tail's team can pull themselves out of last place!

Mai multe informatii
Autor Mashima, Hiro
Editura Kodansha America, Inc
Dimensiuni 190 x 130 x 17
Data Publicarii 01/11/2013
Format Necartonata
Numar pagini 208
Descriere RO Un joc vechi de magie incepe in cele din urma, dar membrul echipei Fairy Tail este socat sa se confrunte cu vechiul lor nemez Raven Tail! Este posibil sa nu mai fie o „bresla intunecata”, dar pe masura ce incepe prima runda, Erza este sigur ca se intampla inca ceva sinistru.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un joc vechi de magie incepe in cele din urma, dar membrul echipei Fairy Tail este socat sa se confrunte cu vechiul lor nemez Raven Tail! Este posibil sa nu mai fie o „bresla intunecata”, dar pe masura ce incepe prima runda, Erza este sigur ca se intampla inca ceva sinistru.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Fairy Tail 32
Rating-ul dumneavoastra