Close x

Fire Force 15


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781632367228

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
INTO THE SHADOWS

After their shocking discovery at the Oasis, Company 8 is forced to keep quiet while the top brass decide what to do with the information they obtained. Meanwhile, tired of all the secrets, the mysterious Joker teams up with Company 7's Captain Benimaru to fight a common foe: the leaders of the Holy Sol Temple!

Mai multe informatii
Autor Ohkubo, Atsushi
Editura Kodansha America, Inc
Dimensiuni 127 x 189 x 20
Data Publicarii 02/05/2019
Format Necartonata
Numar pagini 200
Descriere RO Dupa descoperirea lor socanta la Oasis, Compania 8 este fortata sa pastreze tacerea in timp ce cei mai de seama decid ce sa faca cu informatiile pe care le-au obtinut. Intre timp, obosit de toate secretele, misteriosul Joker face echipa cu capitanul Benimaru al Companiei 7 pentru a lupta cu un dusman comun: liderii Templului Sfantului Sol!
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Dupa descoperirea lor socanta la Oasis, Compania 8 este fortata sa pastreze tacerea in timp ce cei mai de seama decid ce sa faca cu informatiile pe care le-au obtinut. Intre timp, obosit de toate secretele, misteriosul Joker face echipa cu capitanul Benimaru al Companiei 7 pentru a lupta cu un dusman comun: liderii Templului Sfantului Sol!
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Fire Force 15
Rating-ul dumneavoastra