Close x

Following Scan Will Last Five Minutes


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781786942135

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Frank, conversational and suffused with a dry humour, this book is a record of poet and novelist Lieke Marsman's diagnosis, events and thoughts of having bone cancer. An energising mix of prose and lyric, the poems offer readings of both the writer and her environment. Translated by poet Sophie Collins.

Mai multe informatii
Autor Marsman, Lieke
Editura Liverpool University Press
Dimensiuni 237 x 122 x 6
Data Publicarii 30/04/2019
Format Necartonata
Numar pagini 62
Descriere RO Franca, conversationala si plina de umor sec, aceasta carte este o inregistrare a diagnosticului poetului si romancierului Lieke Marsman, a evenimentelor si a gandurilor de a avea cancer osos. Un amestec energizant de proza si versuri, poeziile ofera lecturi atat ale scriitoarei, cat si ale mediului ei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Franca, conversationala si plina de umor sec, aceasta carte este o inregistrare a diagnosticului poetului si romancierului Lieke Marsman, a evenimentelor si a gandurilor de a avea cancer osos. Un amestec energizant de proza si versuri, poeziile ofera lecturi atat ale scriitoarei, cat si ale mediului ei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Following Scan Will Last Five Minutes
Rating-ul dumneavoastra