Food Science Experiments and Applications

Autor: Sethi, M.

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 saptamani (produsul este livrat din Marea Britanie)
SKU:
9788123916934

83.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte ofera o baza stiintifica pentru modificarile care sunt observate in alimente pe masura ce apar in natura si in timpul gatitului si prelucrarii in conditii de laborator. Ofera prima experienta practica in linistea alimentelor si trateaza reactiile de baza si schimbarile care au loc in alimente atunci cand sunt combinate, gatite, tratate si depozitate pentru utilizare, dupa cum este necesar. Este impartit in sase unitati cuprinzand capitole care se ocupa de structura, compozitie si proprietatile alimentelor, carbohidratii bogati, proteinele si grasimile, metodele de conservare a alimentelor, adulterantii alimentari, detectarea lor si prevenirea adulterarii.