Close x

Found


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780310757504

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
From the bestselling The Jesus Storybook Bible, with over two million products sold, comes Found based on Psalm 23. Written by Sally Lloyd-Jones and illustrated by Jago, little ones will fall in love with this padded cover board book that reminds them of God's Never Stopping, Never Giving Up, Unbreaking, Always and Forever Love.

Mai multe informatii
Autor Lloyd-Jones, Sally
Editura Zondervan
Dimensiuni 210 x 207 x 19
Data Publicarii 21/02/2017
Format Board book
Numar pagini 20
Descriere RO Din cea mai bine vanduta Biblie a lui Jesus Storybook, cu peste doua milioane de produse vandute, se gaseste Bazat pe Psalmul 23. Scris de Sally Lloyd-Jones si ilustrat de Jago, micutii se vor indragosti de aceasta carte de tabla acoperita captusita care le aminteste de Dumnezeu Nu se opreste niciodata, nu renunta niciodata, nu se rupe, dragoste mereu si pentru totdeauna.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Din cea mai bine vanduta Biblie a lui Jesus Storybook, cu peste doua milioane de produse vandute, se gaseste Bazat pe Psalmul 23. Scris de Sally Lloyd-Jones si ilustrat de Jago, micutii se vor indragosti de aceasta carte de tabla acoperita captusita care le aminteste de Dumnezeu Nu se opreste niciodata, nu renunta niciodata, nu se rupe, dragoste mereu si pentru totdeauna.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Found
Rating-ul dumneavoastra