Close x

Gardener's Guide to Succulents


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780804851060

Pret standard 83,99 RON
(-17%)

Pret special 69,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Gardener's Guide to Succulents is a stunning visual reference identifying over 125 plants from 40 different genera of succulents and cacti.

Fleshy, spiny, hairy, flowering--and coming in every imaginable shape, color and size--this plant family has captured the affection of plant enthusiasts all over the world. This book provides a beautiful overview of the diversity that succulents have to offer, presenting a wide variety of popular plants to help you create striking, aesthetically pleasing compositions.

This succulent guide includes information about:
What each variety needs and where it thrives
Plant characteristics, with ratings on ease of growth and maintenance requirements
Ideas for group plantings and illustrated tips on indoor planting
Striking identification photos, rich in color and contrast

This succulent encyclopedia is a useful resource for everyone--from cacti beginners looking to decorate their living space to serious gardeners hoping to expand their succulent plantings.

Mai multe informatii
Autor Matsuyama, Misa
Editura Tuttle Publishing
Dimensiuni 200 x 262 x 16
Data Publicarii 01/02/2020
Format Cartonata
Numar pagini 96
Descriere RO Ghidul gradinarului pentru suculente este o referinta vizuala uimitoare care identifica peste 125 de plante din 40 de genuri diferite de plante suculente si cactusi. Carne, spinoase, paroase, inflorite - si care vin in orice forma, culoare si dimensiune imaginabile - aceasta familie de plante a capturat afectiunea pasionatilor de plante din intreaga lume. Aceasta carte ofera o imagine de ansamblu frumoasa asupra diversitatii pe care suculentele o ofera, prezentand o mare varietate de plante populare pentru a va ajuta sa creati compozitii izbitoare, placute din punct de vedere estetic. Acest ghid suculent include informatii despre: Ce are nevoie fiecare soi si unde prospera Caracteristicile plantei, cu evaluari privind usurinta cresterii si cerintele de intretinere Idei pentru plantari de grup si sfaturi ilustrate despre plantarea in interior Fotografii izbitoare de identificare, bogate in culori si contrast Aceasta enciclopedie suculenta este o resursa utila pentru toata lumea - de la incepatori de cactusi care doresc sa-si decoreze spatiul de locuit pana la gradinarii seriosi care spera sa se extinda plantarile lor suculente.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ghidul gradinarului pentru suculente este o referinta vizuala uimitoare care identifica peste 125 de plante din 40 de genuri diferite de plante suculente si cactusi. Carne, spinoase, paroase, inflorite - si care vin in orice forma, culoare si dimensiune imaginabile - aceasta familie de plante a capturat afectiunea pasionatilor de plante din intreaga lume. Aceasta carte ofera o imagine de ansamblu frumoasa asupra diversitatii pe care suculentele o ofera, prezentand o mare varietate de plante populare pentru a va ajuta sa creati compozitii izbitoare, placute din punct de vedere estetic. Acest ghid suculent include informatii despre: Ce are nevoie fiecare soi si unde prospera Caracteristicile plantei, cu evaluari privind usurinta cresterii si cerintele de intretinere Idei pentru plantari de grup si sfaturi ilustrate despre plantarea in interior Fotografii izbitoare de identificare, bogate in culori si contrast Aceasta enciclopedie suculenta este o resursa utila pentru toata lumea - de la incepatori de cactusi care doresc sa-si decoreze spatiul de locuit pana la gradinarii seriosi care spera sa se extinda plantarile lor suculente.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Gardener's Guide to Succulents
Rating-ul dumneavoastra