Close x

Gears and God


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780817319847

216,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides a revealing study of the connections between nineteenth-century technological fiction and American religious faith. In Gears and God, Nathaniel Williams analyses the genre of technology-themed exploration novels - dime novel adventure stories featuring steam-powered and electrified robots, airships, and submersibles.

Mai multe informatii
Autor Williams, Nathaniel
Editura The University of Alabama Press
Dimensiuni 160 x 236 x 24
Data Publicarii 30/06/2018
Format Cartonata
Numar pagini 216
Descriere RO Ofera un studiu revelator al legaturilor dintre fictiunea tehnologica din secolul al XIX-lea si credinta religioasa americana. In Gears and God, Nathaniel Williams analizeaza genul de romane de explorare cu tematica tehnologica - povesti de aventuri romane in dime, cu roboti, dirijabile si submersibile alimentate cu abur si electrificate.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera un studiu revelator al legaturilor dintre fictiunea tehnologica din secolul al XIX-lea si credinta religioasa americana. In Gears and God, Nathaniel Williams analizeaza genul de romane de explorare cu tematica tehnologica - povesti de aventuri romane in dime, cu roboti, dirijabile si submersibile alimentate cu abur si electrificate.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Gears and God
Rating-ul dumneavoastra