Close x

Genetics in Medicine


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198841555

120,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Written primarily for students embarking on an undergraduate bioscience degree, this primer provides a concise and engaging overview of the genetic basis of disease, including the current use of genetics in a clinical context and its future applications.

Mai multe informatii
Autor Jennings, Barbara (Norwich Medical School) / Willis, Gavin (Norfolk and Norwich University Hospital) / Thalange, Nandu (Norfolk and Norwich University Hospital)
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 246 x 189 x 10
Data Publicarii 11/06/2020
Format Necartonata
Numar pagini 160
Descriere RO Scris in principal pentru studentii care se angajeaza la un grad de licenta in stiinte biologice, acest primer ofera o imagine de ansamblu concisa si captivanta a bazelor genetice ale bolii, inclusiv utilizarea actuala a geneticii intr-un context clinic si a aplicatiilor sale viitoare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scris in principal pentru studentii care se angajeaza la un grad de licenta in stiinte biologice, acest primer ofera o imagine de ansamblu concisa si captivanta a bazelor genetice ale bolii, inclusiv utilizarea actuala a geneticii intr-un context clinic si a aplicatiilor sale viitoare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Genetics in Medicine
Rating-ul dumneavoastra