Close x

Getting Gamers


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781442239999

192,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A psychologist and life-long fan of video games helps you understand what psychology has to say about why video games and mobile game apps are designed the way they are, why players behave as they do, and the psychological tricks used to market and sell them.

Mai multe informatii
Autor Madigan, Jamie
Editura Rowman & Littlefield
Dimensiuni 238 x 162 x 29
Data Publicarii 16/10/2015
Format Cartonata
Numar pagini 320
Descriere RO Un psiholog si un fan al jocurilor video pe tot parcursul vietii te ajuta sa intelegi ce are de spus psihologia despre motivul pentru care jocurile video si aplicatiile pentru jocuri mobile sunt concepute asa cum sunt, de ce jucatorii se comporta asa cum fac si trucurile psihologice folosite pentru a le comercializa si vinde .
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un psiholog si un fan al jocurilor video pe tot parcursul vietii te ajuta sa intelegi ce are de spus psihologia despre motivul pentru care jocurile video si aplicatiile pentru jocuri mobile sunt concepute asa cum sunt, de ce jucatorii se comporta asa cum fac si trucurile psihologice folosite pentru a le comercializa si vinde .
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Getting Gamers
Rating-ul dumneavoastra