Close x

Good Night, Little Engine


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780593094570

71,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The 90th anniversary celebrations continue with this charming original title featuring everyone's favorite little train is the perfect book for bedtime.

The train yard's still. There's not a sound.
The setting sun glows all around.

After a day of play, Little Engine settles in to sleep . . . but when she hears a noise outside, she goes on a midnight ride, finding a certain someone who needs her help. Say "Good night" to Little Engine in this beautiful, rhyming picture book perfect for little ones at bedtime.

Mai multe informatii
Autor Lawler, Janet / Piper, Watty
Editura Penguin Young Readers Group
Dimensiuni 236 x 235 x 10
Data Publicarii 07/07/2020
Format Cartonata
Numar pagini 32
Descriere RO Sarbatoririle aniversarii a 90 de ani continua cu acest titlu fermecator original, cu trenul preferat de toata lumea, este cartea perfecta pentru culcare. Nu se aude un sunet. Soarele apus lumineaza in jur. Dupa o zi de joc, Micul Motor se instaleaza pentru a dormi.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Sarbatoririle aniversarii a 90 de ani continua cu acest titlu fermecator original, cu trenul preferat de toata lumea, este cartea perfecta pentru culcare. Nu se aude un sunet. Soarele apus lumineaza in jur. Dupa o zi de joc, Micul Motor se instaleaza pentru a dormi.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Good Night, Little Engine
Rating-ul dumneavoastra