Close x

Handbook of Research on Emerging Trends and Technologies in Library and Information Science

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781522598251

1.611,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Examines advancing technologies and new innovations and their influences on library and information sciences for improved best practices. The book features an array of topics, including digital libraries, distance education, and information literacy.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 430
Descriere RO Examineaza tehnologiile avansate si noile inovatii si influentele acestora asupra bibliotecii si stiintelor informatiei pentru cele mai bune practici imbunatatite. Cartea contine o serie de subiecte, inclusiv biblioteci digitale, educatie la distanta si alfabetizare informationala.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Examineaza tehnologiile avansate si noile inovatii si influentele acestora asupra bibliotecii si stiintelor informatiei pentru cele mai bune practici imbunatatite. Cartea contine o serie de subiecte, inclusiv biblioteci digitale, educatie la distanta si alfabetizare informationala.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Handbook of Research on Emerging Trends and Technologies in Library and Information Science
Rating-ul dumneavoastra