Close x

Harry Potter Dark Arts Collectible Set

Autor: Lemke, Donald

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780762494361

Pret standard 180,99 RON
(-20%)

Pret special 144,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Twenty years since its debut, the Wizarding World remains a pop culture phenomenon, keeping fans worldwide spellbound with a continual stream of exciting new experiences. This deluxe kit -- celebrating the "darker side" in time for Dark Arts Month -- builds on the range of Running Press's bestselling licensed series!

Mai multe informatii
Autor Lemke, Donald
Editura Running Press
Dimensiuni 294 x 249 x 86
Data Publicarii 01/10/2019
Format Mixed media product
Numar pagini 176
Descriere RO La douazeci de ani de la debutul sau, Wizarding World ramane un fenomen al culturii pop, mentinand fanii din intreaga lume incantati, cu un flux continuu de experiente noi incitante. Acest kit de lux - sarbatorind „partea intunecata” la timp pentru Dark Arts Month - se bazeaza pe gama celor mai bine vandute serii licentiate de Running Press!
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
La douazeci de ani de la debutul sau, Wizarding World ramane un fenomen al culturii pop, mentinand fanii din intreaga lume incantati, cu un flux continuu de experiente noi incitante. Acest kit de lux - sarbatorind „partea intunecata” la timp pentru Dark Arts Month - se bazeaza pe gama celor mai bine vandute serii licentiate de Running Press!
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Harry Potter Dark Arts Collectible Set
Rating-ul dumneavoastra