Close x

Hello, Ocean Friends

Autor: Duopress Labs

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781938093418

35,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Making connections between images on a page and the real world is an important building block for your baby's communication skills--and this charming introduction to ten ocean animal friends, paired with a friendly text, and bold basic patterns, provide a great high-contrast experience for young developing eyes.

Mai multe informatii
Autor Duopress Labs
Editura Duo Press LLC
Dimensiuni 150 x 149 x 15
Data Publicarii 14/02/2017
Format Board book
Numar pagini 20
Descriere RO Realizarea conexiunilor intre imaginile de pe o pagina si lumea reala este un element important pentru abilitatile de comunicare ale bebelusului - si aceasta introducere fermecatoare catre zece prieteni cu animale din ocean, asociata cu un text prietenos si cu modele de baza indraznete, ofera un contrast ridicat experienta pentru ochi tineri in curs de dezvoltare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Realizarea conexiunilor intre imaginile de pe o pagina si lumea reala este un element important pentru abilitatile de comunicare ale bebelusului - si aceasta introducere fermecatoare catre zece prieteni cu animale din ocean, asociata cu un text prietenos si cu modele de baza indraznete, ofera un contrast ridicat experienta pentru ochi tineri in curs de dezvoltare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hello, Ocean Friends
Rating-ul dumneavoastra