Close x

Hideous Beauty


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781474966177

Pret standard 47,99 RON
(-17%)

Pret special 39,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Dylan is forced to come out after his secret relationship with Ellis is exposed on social media, but to his surprise, everyone is really supportive - or appears to be. But Dylan's and El's happiness is short-lived, and following a tragic accident, Dylan begins to realize how little he knows about the boy he loves...or those closest to him.

Mai multe informatii
Autor Hussey, William
Editura Usborne Publishing Ltd
Dimensiuni 130 x 197 x 26
Data Publicarii 28/05/2020
Format Necartonata
Numar pagini 336
Descriere RO Dylan este fortat sa iasa dupa ce relatia sa secreta cu Ellis este expusa pe retelele de socializare, dar spre surprinderea sa, toata lumea ii sprijina cu adevarat - sau pare sa fie. Dar fericirea lui Dylan si El este de scurta durata si, in urma unui accident tragic, Dylan incepe sa-si dea seama cat de putin stie despre baiatul pe care il iubeste ... sau despre cei mai apropiati de el.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Dylan este fortat sa iasa dupa ce relatia sa secreta cu Ellis este expusa pe retelele de socializare, dar spre surprinderea sa, toata lumea ii sprijina cu adevarat - sau pare sa fie. Dar fericirea lui Dylan si El este de scurta durata si, in urma unui accident tragic, Dylan incepe sa-si dea seama cat de putin stie despre baiatul pe care il iubeste ... sau despre cei mai apropiati de el.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hideous Beauty
Rating-ul dumneavoastra