History and Political Economy

Autor: Baker, David

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 01/06/2017)
SKU:
9780415596695

486.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cartea examineaza istoria si dezvoltarea teoretica a economiei politice, una dintre cele mai importante discipline stiintifice care au iesit din iluminismul european si subiectul care a stat la baza disciplinelor ulterioare de economie, studii de afaceri si economie politica internationala si toate formele de analiza care incorporeaza studiul relatiilor economice si politice suprapuse intre si intre state si societatile civile. Aranjamentul cartii este liniar si istoric, urmarind disciplina de la primele sale manifestari atunci cand economia politica avea o mare parte din sensul economiei moderne (studiul a crearii bogatiei prin actiuni rationale pe piata libera), desi in sensul sau modern al interactiunilor economice si politice ale statului si societatii civile si modul in care clasele si / sau interesele concureaza pentru a realiza politici economice contestate.