Close x

House Fires


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781593704124

397,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides a practical and comprehensive guide to strategy and tactics to fight house fires. Use this book as a reference as your career progresses - from firefighter to line officer to chief - after you experience different fire situations. You will gain a deeper understanding from the practical scenarios to improve your decision-making skills.

Mai multe informatii
Autor Knapp, Jerry / Flatley, Chris
Editura PennWell Books
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/03/2019
Format Cartonata
Numar pagini 278
Descriere RO Ofera un ghid practic si cuprinzator de strategie si tactici pentru combaterea incendiilor din casa. Folositi aceasta carte ca referinta pe masura ce cariera dvs. progreseaza - de la pompier la ofiter de linie pana la sef - dupa ce experimentati diferite situatii de incendiu.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera un ghid practic si cuprinzator de strategie si tactici pentru combaterea incendiilor din casa. Folositi aceasta carte ca referinta pe masura ce cariera dvs. progreseaza - de la pompier la ofiter de linie pana la sef - dupa ce experimentati diferite situatii de incendiu.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:House Fires
Rating-ul dumneavoastra