Close x

Hunt for Earth Gravity

Autor: Milsom, John

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030091132

135,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The author of this history of mankind's increasingly successful attempts to understand, to measure and to map the Earth's gravity field (commonly known as 'little g' or just 'g') has been following in the footsteps of the pioneers, intermittently and with a variety of objectives, for more than fifty years.

Mai multe informatii
Autor Milsom, John
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 235 x 155
Data Publicarii 19/12/2018
Format Necartonata
Numar pagini 402
Descriere RO Autorul acestei istorii a incercarilor din ce in ce mai reusite ale omenirii de a intelege, de a masura si de a cartela campul gravitational al Pamantului (cunoscut in mod obisnuit ca „mic g” sau doar „g”) a urmat pe urmele pionierilor, intermitent si cu o varietate de obiective, de peste cincizeci de ani.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Autorul acestei istorii a incercarilor din ce in ce mai reusite ale omenirii de a intelege, de a masura si de a cartela campul gravitational al Pamantului (cunoscut in mod obisnuit ca „mic g” sau doar „g”) a urmat pe urmele pionierilor, intermitent si cu o varietate de obiective, de peste cincizeci de ani.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hunt for Earth Gravity
Rating-ul dumneavoastra