Close x

Ideal Husband

Autor: Wilde, Oscar

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781854594600

29,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Wilde's subtle satire of the British hypocrisy of the late 1800s toys with the vulnerability of public figures and the powerful playing card of dirty secrets. An Ideal Husband portrays the delicate balance between righteousness, love, and betrayal, and serves it up with a generous smattering of wit and elegance.
Recently filmed with Rupert Everett, Cate Blanchett and Julianne Moore.

Mai multe informatii
Autor Wilde, Oscar
Editura Nick Hern Books
Dimensiuni 161 x 107 x 8
Data Publicarii 01/12/1999
Format Necartonata
Numar pagini 106
Descriere RO Satira subtila a lui Wilde despre ipocrizia britanica de la sfarsitul anilor 1800 jucareste cu vulnerabilitatea figurilor publice si puternica carte de joc a secretelor murdare. Un sot ideal infatiseaza echilibrul delicat dintre dreptate, dragoste si tradare si il serveste cu o generoasa smantana si eleganta. Filmat recent cu Rupert Everett, Cate Blanchett si Julianne Moore.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Satira subtila a lui Wilde despre ipocrizia britanica de la sfarsitul anilor 1800 jucareste cu vulnerabilitatea figurilor publice si puternica carte de joc a secretelor murdare. Un sot ideal infatiseaza echilibrul delicat dintre dreptate, dragoste si tradare si il serveste cu o generoasa smantana si eleganta. Filmat recent cu Rupert Everett, Cate Blanchett si Julianne Moore.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ideal Husband
Rating-ul dumneavoastra