%

If We Ever Meet Again

Autor: Huang, Ana

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 30/06/2023)
SKU:
9780349438337

64.99 RON
53.99 RON
Economisesti: 11 RON
i cel mai mic pret din ult. 30 zile 53.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O poveste de dragoste vaporoasa intre straini, prieteni si indragostiti de la Ana Huang, autoarea de bestseller-uri din New York Times a serialelor Kings of Sin si Twisted Un an, doua opuse si o dragoste care ii va orbit si, in cele din urma, ii va spulbera. Este o aspiranta designer de interior, care viseaza sa se indragosteasca. Este o fosta vedeta a fotbalului care crede ca dragostea este un escroc. Ea este virgina, iar el nu face fecioare. El este ingamfat, enervant si nu genul ei. Ea vrea basmul. El vrea libertate. Blake si Farrah nu ar fi trebuit sa se indragosteasca unul de celalalt asa cum s-au indragostit ei: total, complet si irevocabil. Pentru ca studiaza in strainatate in Shanghai si au doar un an. Pentru ca fortele de acasa ameninta sa-i sfarame, chiar si daca nu stiu inca. Si pentru ca, in cele din urma, trebuie sa infrunte cea mai sfasietoare lectie pe care o vor invata vreodata: uneori, nici cea mai mare iubire nu poate cuceri totul.