Close x

Illuminated Manuscripts Masterpieces of Art


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781783612116

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Beginning with a fresh and thoughtful introduction to the history and techniques of illuminated manuscripts, this fantastic new book goes on to showcase key works in this stunning artistic genre. From the golden radiance of saints, to beautiful depictions of chivalry and courtly love; from famous Bible stories to scenes of monthly tasks - all manner of medieval life is captured in stunning detail through this art form.

Mai multe informatii
Autor Kerrigan, Michael
Editura Flame Tree Publishing
Dimensiuni 238 x 211 x 17
Data Publicarii 07/07/2014
Format Cartonata
Numar pagini 128
Descriere RO Incepand cu o introducere proaspata si atenta a istoriei si tehnicilor manuscriselor iluminate, aceasta noua carte fantastica prezinta lucrari cheie din acest gen artistic uimitor. De la stralucirea aurie a sfintilor, la frumoase descrieri ale cavaleriei si ale iubirii curtenesti; de la celebre povesti biblice la scene cu sarcini lunare - toate felurile de viata medievala sunt surprinse in detalii uimitoare prin aceasta forma de arta.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Incepand cu o introducere proaspata si atenta a istoriei si tehnicilor manuscriselor iluminate, aceasta noua carte fantastica prezinta lucrari cheie din acest gen artistic uimitor. De la stralucirea aurie a sfintilor, la frumoase descrieri ale cavaleriei si ale iubirii curtenesti; de la celebre povesti biblice la scene cu sarcini lunare - toate felurile de viata medievala sunt surprinse in detalii uimitoare prin aceasta forma de arta.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Illuminated Manuscripts Masterpieces of Art
Rating-ul dumneavoastra