Close x

Illustrated Classic: Alice's Adventures in Wonderland

Autor: Carroll Lewis

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781786171863

108,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Follow Alice on her journey through Lewis Carroll's brilliantly odd and highly inventive Wonderland - a world where (to Alice's great dismay) nothing happens as one might expect it to. With a stunning foiled jacket, ribbon marker and beautiful original colour illustrations throughout, this is a book to treasure.

Mai multe informatii
Autor Carroll Lewis
Editura Miles Kelly Publishing Ltd
Dimensiuni 225 x 286 x 23
Data Publicarii 01/07/2017
Format Cartonata
Descriere RO Urmati-o pe Alice in calatoria ei prin tara minunilor, stralucitoare si extrem de inventiva, a lui Lewis Carroll - o lume in care (spre marea consternare a lui Alice) nu se intampla nimic asa cum s-ar putea astepta. Cu o jacheta uimitoare, un marker de panglica si frumoase ilustratii color originale, aceasta este o carte de pretuit.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Urmati-o pe Alice in calatoria ei prin tara minunilor, stralucitoare si extrem de inventiva, a lui Lewis Carroll - o lume in care (spre marea consternare a lui Alice) nu se intampla nimic asa cum s-ar putea astepta. Cu o jacheta uimitoare, un marker de panglica si frumoase ilustratii color originale, aceasta este o carte de pretuit.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Illustrated Classic: Alice's Adventures in Wonderland
Rating-ul dumneavoastra